Annuleringsvoorwaarden

Bij de betalingsvoorwaarden en annuleringen wordt er onderscheid gemaakt tussen normale reservaties, reservaties door groepen (min 5 kamers of min 10p), reservaties via een derde partij en reservaties met een niet-annuleerbare promotie.

Normale reservaties annuleren
Mogelijk om gratis te annuleren tot 24h voor check in (concreet: voor 15h op de dag voor aankomst) Bij annulatie minder dan 24h voor aankomst wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij no show (geen annulatie, maar ook geen gast) wordt het volledige bedrag aangerekend. Betaling van het verblijf kan op elk moment gedurende het verblijf gebeuren op een digitale manier. We aanvaarden geen betalingen met cash meer.

Groepsreservatie annuleren
Mogelijk om gratis te annuleren tot 3w voor aankomst Annulatie tussen 3w en 1w voor aankomst: 25% van de totaalsom wordt aangerekend Annulatie minder dan 1w voor aankomst: 75% van de totaalsom wordt aangerekend Annulatie minder dan 24h voor aankomst of bij no show: 100% van de totaalsom wordt aangerekend 3w voor aankomst wordt 25% van de totaalsom reeds aangerekend. Voor groepen met een binnenlandse organisatie: 1w voor aankomst wordt nog eens 50% van de totaalsom reeds aangerekend & de resterende 25% wordt aangerekend na het einde van het verblijf. Voor groepen met enkel een buitenlandse organisatie: 1w voor aankomst wordt de resterende 75% van de totaalsom reeds aangerekend. Extra’s worden na het verblijf afgerekend. Alle betalingen gebeuren digitaal: via kaart of overschrijving. We verwerken geen cash-betalingen meer.

Reservaties via een derde partij
Reservaties die via een derde partij geplaatst zijn moeten ook steeds via deze derde partij geannuleerd worden. Deze derde partij bepaalt de hoogte van en is verantwoordelijk voor eventuele terugbetalingen.

Niet-annuleerbare promotie
Aangezien dit niet-annuleerbaar is, kan er niets teruggevorderd worden. Het verblijf wordt ook volledig op voorhand betaald. Indien annulatie gebeurd op ons initiatief dan worden alle reeds betaalde bedragen 100% terugbetaald.